Det allra finaste han skrivit, i en text för dig och mig (21/3-11)

"Det känns så konstigt och titta tillbaka på när du alltid var i närheten och gjorde allt för mig. Det känns så konstigt att sitta och lyssna, och inse att det känns som det är jag som sjunger, och du är flickan i Håkans låtar - den som alla vill ha.

Och jag känner mig förjävlig som sa att jag skulle stå kvar. Som lovade att jag inte var som han men aldrig kunde hålla mina löften.
För jag var alltid den som slängde bort dig, trots att du alltid varit sötare än alla andra människor jag haft runt mig.
Och jag inser att jag gör precis som han. Tar hem tjejer som påminner om dig. Men när jag vaknar är det enda jag bryr mig om är att du kommer nära mig, även om det är försent.

För dom säger att du har träffat någon. Att du har träffat någon som du verkligen tycker om. Någon som håller alla de där löftena du förtjänar.
Och nu kan jag inte låta bli att lyssna på hur det enda jag egentligen Måste bry mig om är att få ut dig i skallen.
Men hur det enda jag bryr mig om och Vill ha, är dina armar omkring mig. För jag har precis insett att jag är kär i samma slags ängel som Håkan, men att jag kastade bort en slags vän för att jag hela tiden drömde att jag inte behövde någon och därför aldrig vågade hålla din hand.

Och alla de senaste gånger jag sa att jag skulle ringa dig, hade jag bestämt mig för att säga att jag älskar dig. Men stoltheten kom alltid ivägen. Så jag satte upp handen och intalade mig själv att jag inte förstod kärlek, inte det minsta. Så jag har sagt att jag aldrig vetat vem jag är, men nu vet jag att jag egentligen alltid har varit din.

För jag har nog alltid älskat dig. Har alltid älskat dig så mycket att jag hatar mig. Och jag hatar mig så mycket för att Håkan hade rätt - vi är nog inte dem som i slutet får varandra - för alltid när du älskar mig, har jag lämnat dig. Och nu när du lämnar mig, har jag insett att jag vill att du älskar mig.
Men jag verkar vilja att du lämnar mig med."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0