Ibland är det lättare att älska någon på avstånd (jag älskar dina brev)

"Det känns så konstigt och titta tillbaka på när du alltid var i närheten och gjorde allt för mig. Det känns så konstigt att sitta och lyssna, och inse att det känns som det är jag som sjunger, och du är flickan i Håkans låtar - den som alla vill ha!
 
Och jag känner mig förjävlig som sa att jag skulle stå kvar. Som lovade att jag inte var som han, men sen aldrig höll det löftet.
För jag har alltid slängt bort dig, trots att du alltid varit sötare än alla andra människor jag haft runt mig.
Och jag inser att jag gör precis som han. Tar hem tjejer som påminner om dig. Men när jag vaknar är det enda jag bryr mig om är att du kommer nära mig, även om det är försent.

För nu får jag höra att du träffar någon. Att du har träffat någon som du verkligen tycker om. Någon som håller alla de där löftena du förtjänar.
Och nu kan jag inte låta bli att lyssna på hur det enda jag nu Måste bry mig om, är att få ut dig i skallen.
Men hur det enda jag bryr mig om och Vill ha, är dina armar omkring mig. För jag har precis insett att jag är kär i samma slags ängel som Håkan, men att jag kastade bort en slags vän för att jag hela tiden drömde att jag inte behövde någon och därför aldrig vågade hålla din hand.
 
Och alla de senaste gånger jag sa att jag skulle ringa dig, hade jag bestämt mig för att säga att jag älskar dig. Men stoltheten kom alltid ivägen. Så jag satte upp handen och intalade mig själv att jag inte förstod kärlek, inte det minsta. Så jag har sagt att jag aldrig vetat vem jag är, men nu vet jag att jag egentligen alltid har varit din.
 
För jag har nog alltid älskat dig Sofie. Har alltid älskat dig så mycket att jag hatar mig själv. Det är då jag säger att jag hatar dig. Och då hatar jag mig ännu mer för att jag vet att Håkan hade rätt - vi är nog inte dem som i slutet får varandra.
För alltid när du älskar mig, har jag lämnat dig. Och nu när du lämnar mig, har jag insett att jag vill att du älskar mig.
Men jag verkar vilja att du lämnar mig med. Det är därför jag inte klarar av att flytta tillbaka.
Jag saknar dig, men ibland är det enklare att älska på avstånd.
 
Många kramar
Från din livskamrat
"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0