Sofie Johansson hjärtar Elinor Holmström

I torsdags kom min Stockholms-bästis hit. Egentligen är hon nog min bästis överlag också, men det är svårt att säga det, när vi bara känt varandra i 8 månader.

Elinor och jag är på många sätt väldigt lika. Vi har varit med om samma saker. Känt samma saker och vi tänker även ibland samma saker.
Men trots alla dessa likheter har vi ändå många olikheter.
Hon är blond. Hon har pojkvän. Hon är vegetarian. Hon har ett gymkort. Och hon äger en lägenhet. Dessutom - den största olikheten av dom alla - hon (både inåt sätt och utåt sätt) är säker på sig själv, sina tankar, känslor och val. Hon är sådär säker så frågar man henne om hon vill ha Gul eller Grön, behöver hon knappt tänka efter innan hon utbrister det hon vill ha.
Jag själv skulle tyvärr kunna säga, "Det spelar ingen roll, bestäm du!" Även om jag egentligen var ganska säker på att jag ville ha Grön.

För jag är egentligen också ganska säker - på insidan. Det spelar inte alltid så stor roll, men jag är ändå ganska säker! Men jag har alltid levt mitt liv genom att se vad alla andra tycker om, för att kunna ge dom det de vill ha. Därför tycker jag så himla mycket om Elinor. Jag tycker så väldigt mycket om henne för att hon får mig att prestera bättre. Vara ännu bättre. Och ge lite mer. 
Jag har bara 4 människor som jag känner så inför.

Så jag blir så fasansfullt glad över att just Elinor är en av dom! Hon gör livet så enkelt för mig.
Egentligen skulle jag säkert kunna göra det ännu enklare och även be henne vara den som räddar mig. Jag vet ju att hon skulle kunna. Och jag vågar till och med tro mig veta att hon skulle göra det.
Men jag vill inte!
Jag vill inte att hon ska vara den människan i mitt liv. Jag vill bara att hon ska vara med mig. Finnas med mig. Älska mig. Och sedan vara lycklig med mig. Hon behöver faktiskt inte göra mer! För hon är den bästa människan jag någonsin haft i mitt liv.
Bara Det räddar mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Elinor

När bomben faller vill jag vara där du är.

2012-01-18 @ 09:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0