Du kan egentligen inte välja vad som ska finnas kvar, och vad som ska tynas bort.

Min hand mot din hand.
Dina smalben mot mina smalben.
Mitt bröst mot ditt bröst.
Och dina tår mot mina tår.

Egentligen skulle han och jag kunna dela precis alla kroppsdelar som det sjungs om i California King Bed. Han låg så alldeles nära. Han skulle kunna hålla om mig hela natten. Säkert hela morgonen också. Och när han sa till sin vän att "jag skulle göra vad som helst för henne" i tron av att jag inte skulle höra, borde jag vara den som sa - jag är trygg med dig! och känna mig som den mest uppskattade tjejen i världen.

Men vet du... Jag kunde inte låta honom hålla mig längre än tills han somnade. Jag kunde inte låta mer än hans fötter röra vid min kropp. Och jag låg där och försökte komma på hur hans hand inte på något vis kändes som en stabil berörning. Eller hur hans famn inte var i närheten av så trygg som jag ville säga att jag var.

Ingenting skulle egentligen kunnat skada mig. Jag är helt säker på det! Men. Ingenting kändes någonsin rätt.
Jag tänkte Endast på dig. Jämförde med dig. Önskade dig. Ville känna dig.
Och just i den sekunden förstod jag att jag inte bryr mig det allra minsta om det minimala avståndet bredvid honom. Utan enbart att det där minimala avståndet fylldes utav hela dig. Det var ju bara någon vecka sedan jag hade dig. Som du använde mig i samma mening som H O N. Och jag sa "Jag är trygg med dig!" och kände mig som den mest uppskattade tjejen i världen.

Du har typ gått och blivit hålet av varje tanke i mitt huvud. Tomrummet i alla sängar som finns på hela jorden. Du är tystnaden av varje mellanrum till när jag tänker och när jag pratar.
Och egentligen gör jag allt för att du ska gå till mig. Och sedan till och med stanna.

Men det vet ju inte du. Det är nämlilgen en konversation som jag helt enkelt inte klarar av att ta.
För det är egentligen så jävla enkelt att berätta det för alla andra. Men det är svårt, att berätta det för dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0