Du får skriva ett livskontrakt med mig när du vill kompis!

"Hej Sofie!

 

Hur är det med dig, hoppas det verkligen är bra och att du fortfarande säljer som smör!

 

Som ett jävligt sent svar på din fråga du ställde för veckor sedan, som jag har tänkt på sedan dess, är att du självklart är mer än välkommen! Jag vill dock att du väntar ett tag på att komma pga. mitt boende här. Jag bor i ett rövhål! Rövhålet berättar jag mer om när saker och ting är bättre och stabilt. Det låter hemskt, men det är inte så farligt, det börjar lösa sig för mig, jobbet går bra och jag börjar känna mig trygg nog att hitta en egen lägenhet, och då vill jag att du kommer ner så fort du kan.

 

berätta lite om vad som sker hos dig! Jobbet, planer och livet i övrigt?!
Jag har tänkt mycket på dig idag när jag har suttit med tråkigt bokföringsskit och grejer som har känts problematiska. Då tänkte jag på vem i hela världen skulle jag vilja ha vid min sida nu, vem kan jag lita på och också lita på att personen skulle få grejerna gjorda korrekt? Jo, Sofie!

Du har inte tänkt på att bli revisor eller advokat? Jag vet jag skulle vilja skriva ett livskontrakt med dig då! Tråkigt att prata till dig som professionell men jag tyckte tanken var så intressant. Jag vill också göra det mycket klart för dig att jag saknar dig som vän också!

 

Det är väldigt lärorikt att vara här, jag får ett annat klarare sätt att se på saker. Människorna här är mycket korrekta, och det är en sak jag vill ta efter. Inte grina så mycket utan faktiskt säga rakt fram vad jag tycker och vill. Det är inte helt lätt alla gånger men det måste vara ett steg åt rätt riktning. Jag känner det, det är vad jag vill vara och leva.
Både du och jag är väldigt sårbara och känsliga vilket är bra. Men det kan också göra att vi blir konflikträdda. Om vi dessutom blev mer rakryggade och stod för vilka vi är så tror jag att vi skulle komma långt i livet. Både du och jag är fina människor i grunden så vi har inget att vara oroliga för, vi borde ta för oss mer av livet!

 

 Nu skriver jag bara av mig utan att läsa vad jag skriver, hoppas du förstår vad jag försöker säga! 

I ditt fall borde du ha mer självförtroende du kan gå långt. Och i mitt fall behöver jag bli mer städad och ordningsam. Den ordningen hoppas jag att du kan lära mig!

 

Men mer snackar vi framöver, för jag hoppas verkligen att våran vänskap håller livet ut, den viljan vill jag aldrig att du tvekar på de gångerna jag är självupptagen och inte kontaktbar. Jag kommer hem i slutet av dec, hoppas vi ses då! 
Kramar"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0