Skulle du verkligen kunna buga inför kungen och säga att du är ren?

Du kan sitta där och grina för dig själv, för du kommer aldrig vara den mannen som du tror att du är. Du kommer aldrig bli lika modig som du var i början och ens se någon i ögonen igen. 
 
Det var inte mitt fel, utan ditt. Det var inte hennes fel, utan ert. Och det var era hjärtan som vi lekte med, inte mitt. Du fuckade upp det ordentligt den där gången! Riktigt jävla ordentligt. Så vi sa att man lär sig av sina misstag. Men nog fan fuckade du upp det igen. 
 
Och jag ser nu hur du darrar varje gång du försöker kamma hem några extra poäng hos någon annan, för att ens kunna ha någon stolthet överhuvudtaget. Men du börjar bli fånig. Ärligt alltså. Du kan stå där och skaka för dig själv, fastän du istället borde samla ihop allt mod du har kvar och försöka fixa alla problem som är fastklistrade i ditt huvud. För det var Du som skapade dom, inte hon. Och nu står det lilla modet du har kvar helt ensamt bredvid det vrak du blivit.

Du borde ta lärdom från någon annan, annars kommer du få tillbringa varje dag med att försöka ta dig ur din kropp. Det är nämligen så ångesten gör mot människor efter ett tag. Det vet jag. Och det sa hon till dig också. 
 
Så du kan inte skylla på henne. Du kan inte skylla på oss. Det var inte hon som la ut hennes hjärta. Det var Du som tog det. Det var inte hon som förstörde det, det var ni. Du önskade min uppmärksamhet men hela tiden försökte du förneka mina tankar. Du kan inte skylla på mig, bara för att jag gör det mer synligt vad du har gjort!
 
Snälla berätta för mig vart det var mitt fel att bry mig om er? Och snälla berätta om du klarar av att ligga bredvid henne och ge henne samma hjärta, eller samma kropp, som du redan har gett till någon annan? Och kan du ligga bredvid henne och erkänna din kärlek överhuvudtaget, eller skiner all jävla idioti som du fyllt upp dig med igenom?
- I'm just asking...
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0