Att lova för mycket är som att inte lova något alls, men jag har inte gett upp oss än

Ingen av oss vet egentligen åt vilket håll det kom ifrån. Det har varit som en slags dimma i luften hela den här hösten, vilket har gjort det svårt att se klart. Men samtidigt sa vi tillsammans, att om det hade funnits något att se, hade vi sett det. För i början av juni var vädret klart och du hade precis blivit min, då såg vi hela världen. Jag tänker ofta tillbaka på den tiden. Det är ofta där jag vill vara. Men samtidigt försöker jag vara realistisk och tänka att, ifall det hade funnits något mer att ge, hade jag gett det till dig. 
- För du är värd det. 
 
Så om jag hade kunnat följa efter, hade jag fått det. Sen säger jag att om du bara visste tiden, hade jag kunnat offra den för dig. Du sa istället åt mig att gå vart jag vill, för du, du är övertygad om att du kommer sen. Du tycker jag är värd det! Så om vi bara visste den dagen, då hade den varit här. Samtidigt som jag säger att om vi bara visste vilken stad, så hade vi bott där, för du är nog den som jag borde vara med.
 
Minns du natten under stjärnorna? Jag är liksom både som före och efter - på en och samma gång. Ingenting var som på riktigt, och jag försvinner fortfarande ibland. Du frågar vad jag tänker på, och om jag inte hade varit så tyst, hade jag berättat det för dig. Och om jag inte hade varit så rädd, hade jag gjort det. Men jag höll dig även känslomässigt på avstånd, och om du inte vore så hård, så hade du känt det. 
 
 
Det var i slutet av oktober när jag lät honom lägga sig bredvid mig istället. Nånting blev till något annat, något som ingen utav oss ens hade tänkt. Det värker i bröstet och jag ångrar att jag inte sa något när jag hade chansen under stjärnorna. Men det är svårt, för man får ju inte tänka så. 
Att lova för mycket är som att inte lova något alls. Om jag inte hade varit så dum, hade du förstått att du är värd det.
 
 
"Gå dit du vill gå, jag kommer sen."
Se mig i ögonen, jag har inte gett upp oss än.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0