Jag hittade mina gamla klipp-ihop-lista när jag städare ut lägenheten

"Saker jag numera klarar av, som känns okej, och är okej

 • Glass (när det är fint väder)
 • Jordgubbar
 • Ha väck på magen
 • Mina godisbitar
 • Höfter
 • Äta middag efter kl 18
 • Äta frukost redan vid 6 om jag börjar jobba då
 • Inte träna varje dag
 • Äta mjukt bröd
 • "glömma bort att tänka"
 • 3 potatisar
 • Sås
 • Äta för att det är gott
 • Vara ledsen när jag är ledsen
 • Ta mer ifall jag inte är mätt
 • Prata med vem jag vill om vad som helst
 • Äta på restaurang
 • Dricka alkohol
 • Inte vara smalast
 • Vara lycklig
 • Popcorn & Chips (på helgen)
 • Duscha även om jag har uppblåst mage
 • Vila
 • Gå i bikini
 • Ha muskler
 • Ben som "dallrar" när jag går snabbt
 • Vara spontan"
 
 
Och när jag kom till de saker som jag Inte tyckte var okej , blev jag glad för att jag insåg att jag kunde byta plats och numera sätta dem i samma spalt som dessa.

TACK FÖR EN FIN FÖDELSEDAG, TACK FÖR LIVET

Förresten så tycker jag att Linnea gjorde en så fin sak, så jag tänker dela med mig av det också

http://linneaforslunds.blogg.se/2011/april/inlagget-till-bara-sofie-20-ar.html

"Bocka av ännu en sak på din "att-göra-i-livet-lista"

Choklad Deluxe i Stockholm

Att få njuta av massager, ansiktsbehandling och lyxiga spabehandlingar är något man gör allra bäst tillsammans med en lika njutbar smakupplevelse. Under hela 3 timmar får du en av slappnande upplevelse som kommer ge dig en ny energi och kraft.
Behandlingar som ingår i paketet är ett underbart chokladbad, chokladpeeling, ansikts- och huvudmassade samt helkroppsmassage med varm chokladolja - och till detta får du en utsökt frukttallrik samt delikata chokladpraliner.


TACK!

Jag avslöjar mina sista ungdomslivs-hemligheter innan jag går in i vuxenvärlden

Jag bestämde mig för att kryssa av ännu en sak på min lista;

När jag var ledsen i lägenheten (på sundsta) har jag låst in mig på toaletten. (precis som jag brukade göra hemma i skåre)

Och när jag suttit på badrumsgolvet tycker jag att jag är skit töntig. Dels för att jag beter mig som en barnrumpa. Men också för att jag varit ensam i hela lägenheten men ändå låst in mig.

Ibland är jag rädd för att förlora min storebror, fast sen kommer jag på att han är smart och jag är klok

Jag vet egentligen varför jag inte kan sova, men har sagt att jag bara är stressad och att det måste bero på det.

Och visst, stressad är jag. Jag kan få panikattacker när jag tänker på vad jag åkt ifrån. Men det jag är mest stressad och ledsen över är att jag flyttat ifrån tryggheten hos Peter, Anton och Mathias.

Jag tycker att det är pinsamt att jag har pratat så illa om Håkan Hellström. För nu är han nästan den enda jag kan lyssna på.

Ibland är jag avundsjuk på Camilla för att hon kämpar och står för bra saker, och jag inte träffat någon människa som Inte tycker om henne (vilket egentligen är jätte bra, fast jag bara är töntig och kanske lite mer osäker än vad hon är)

Jag försöker undvika att tänka på att jag och Malin inte bor nära igen, för det suger. Hon är faktiskt den första jag klarat av att ha ensamtid med, samtidigt som vi haft det tillsammans.

Vissa gånger när jag har sagt att jag mår bra och att jag inte alls får någon ångest längre, så har jag sagt så för att slippa oroa någon annan. För ibland när jag är själv har jag en väldig ångest. Men eftersom jag har lärt mig att den går över, så känns det onödigt att lägga fokus på den.

Jag var jätte stolt när jag bott i Stockholm i mindre än 1 dygn och en kille spontan-pratade med mig på stan för att han tyckte att jag var fin

När jag varit rastlös i Karlstad kunde jag gå förbi där jag visste att människor bor, bara för att jag tycker att det är spännande om jag skulle möta någon.(Men jag mötte aldrig någon)

Ibland tror jag att jag kommer sakna det!

Kristin är jätte, jätte viktig för mig och jag är så himla tacksam för att hon bor med mig!

Jag älskar när människor små-ler, eller till och med hälsar när man är ute och går

När Linnea sa högt att jag är den klokaste människan hon känner, för att jag kan sätta ord på allt hon tänker, så blev jag jätte glad och nästan lite rörd

Ett tag tyckte jag att det var charmigt att jag är så oteknisk, men numera tycker jag bara att det är jobbigt

Ibland kan jag tycka att jag är skit snygg

Men andra dagar klarar jag inte ens av att titta mig i spegeln

Jag kommer alltid skämmas när jag möter Linnea och Zandra. Mest för att jag fortfarande bryr mig så fruktansvärt mycket om dom, men vet att jag pajade hela grejen

Och jag känner mig töntig som springer ifrån problem, istället för att ta tag i dom

Jag tränar på att kunna gå i bara mina underkläder, eller till och med naken, utan att fokusera på någonting jag inte gillar med min kropp (fast jag gör det dock inte nu när jag har en rumskamrat)

Det finns så jävla många i min omgivning som jag skulle vilja ge så mycket till, men just nu räcker varken energin, motivation, inspiration eller orken till för just det...

Då får jag dåligt samvete och är dum och trycker ner mig själv

Jag är jätte konflikträdd

När jag sa att jag "är för snäll för att vara ärlig när jag tycker någonting dumt, att jag blir dum i alla fall." tyckte jag faktiskt att jag uttryckte mig jätte smart

Jag börjar bli nervös för hela mitt 20-års firande. Jag vill så gärna att alla ska bli nöjda och tycka att det är skoj att jag har lagt ner mig. Men jag är rädd för att jag har tillåtit människor att ha ännu högre förväntningar än vad jag kan nå upp till.
(fast jag längtar ändå)

Jag är verkligen jätte glad att jag flyttade

Jag tänker stort, pratar högt, tänker lite till och sen ångrat att jag redan pratat för att jag kom på någonting ännu bättre

De flesta dagarna i veckan är jag stolt över mig själv

Ibland tänker jag att jag kanske borde lägga mer fokus på min lillasyster. För ibland är jag rädd att jag tar henne för givet.
Men, som jag sa till mamma - jag har aldrig haft en så kravlös vänskap med någon

Jag blir jätte arg när människor tar mig för givet, även om det är människor jag sagt att de får använda mig som de vill till (så egentligen borde jag ju vara arg på mig själv istället...)

Jag blir nästan lika arg när människor tror att jag är ensam, för det är jag verkligen inte!

Ibland tror jag inte att jag vet hur bra jag har det. Men vissa dagar tror jag att jag är alldeles för tacksam, att jag glömmer bort att vissa människor faktiskt gör mig illa

Även om jag tappade Maja redan i början av högstadiet, så kan jag fortfarande tänka tillbaka och faktiskt se henne som en av mina bästa bästa-vänner

Jag är jätte oallmänbildad. Och kan ibland tycka att det är pinsamt att prata om saker som har hänt i Sverige eller världen. Vart saker och ting ligger. Huvudstäder. Politik. Eller vad saker heter. För jag kan inte!

Pappa får ta jätte mycket skit av mig.
Jag vet nu, att det inte bara handlade om att jag straffade honom för tiden som varit, utan att han är den som får ta straffen för det mesta... Han är helt enkelt min syndabock.

Men fy fan vad jag älskar honom!

Jag drar mig till drama och problem

Jag skapar saker som kanske inte ens finns
Men jag vet att jag har fötterna på jorden

Vissa dagar får jag ont i magen för att jag blir orolig över att jag inte saknar mina vänner tillräckligt mycket. Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka det... För jag saknar dom. Jag älskar dom. Jag vill att dom ska va nära, såklart! Men jag klarar mig. 

På mina listor är vissa saker så tokiga att jag undrar varför jag valt att skriva ner det...

Ibland känner jag mig som världens äldsta 19 år och 364 dagar(-åring?)

Jag har ångrat jätte många gånger att jag tillät mig själv att växa upp alldeles för fort

Ändå vet jag att det är så himla mycket som jag missat och inte gjort än, som jag känner mig jätte liten av

Ibland bortförklarar jag mig för att jag äter godis eller för att jag har gått upp i vikt. Och jag brukar se det som ett friskhetstecken

Jag älskar att skratta åt minnen

Och hur töntig jag än kan tänka mig att det ser ut, så älskar jag att dansa framför spegeln PRECIS på samma sätt som jag gjorde när jag var liten

RSS 2.0