Du frågade mig vem som förstört mig och jag gav dig ingen i svar

 
"Tänk dig att du köper ett hus. Du vet att mycket behövs ordnas och att det tar tid att bygga upp ett hem, som ska tillfredställa dig både på insidan och husfasaden. Men du har ändå bestämt att du vill ha just det här huset. Till vilket pris som helst. Så du lägger pengar på det, energi på det, tid på det och kärlek för det. Du investerar en del av dig själv, för att hitta en annan del av dig. Och så rätt som det är så säljer du det, och ändå Inte går i vinst." 
 
- så känns det!"

Kanske handlar det bara om att det är genom honom jag hatat mig själv, och även genom mig själv jag älskar honom

Kanske handlar det bara om att han tog fram en del av dig som du inte ville visa. Att du haft sån enorm kontroll över vilka sidor du visat för människor och att det här framställer en helt annan del. Kanske handlar det bara om att du är rädd för att vara äkta, för att du så jävla länge velat bygga en mur som inte är du. 
Så antingen kan du fortsätta sörja och svära över att han fick dig gråta, eller så kan du gå raka vägen hem och tacka honom för att han fick dig att gå vidare. Vi runt omkring dig älskar dig för vad du än gör, för att vi älskar dig för vad du är. Och vi runt omkring dig älskar honom när du hatar honom, men det måste Du vara den som ska förstå, eftersom det är genom honom du älskar dig själv, och genom dig själv även älskar honom. 

RSS 2.0